Powered By Blogger

luni, 11 ianuarie 2010

Cand ti-e pofta de ceva dulceee !!!

De obicei cand se intampla acest lucru te duci la magazin si il iei . De obicei. Asta daca nu e 12 noaptea si tie ti-e pofta de clatite . Ahaaaa , din alea cu finetti sau cu gem de visine sau gem de capsuni sau ma rog . . . intelegi adica , CLATITE ! Siii atunci cand nu gasesti clatite la 12 noaptea , iti atarni pofta-n cui si te duci si dormi fara regrete .
Wait wait wait !!!! NOT !!! Atunci cand faci asta inseamna ca nu iti respecti deloc stomacul ! Am zis ! Dai fuga la supermarket si pac pac alegi ingredientele. Atentie : CU MARE GRIJA ! Ca sa nu luati cumva faina integrala in loc de faina normala si sa uitati esenta . Nu va zgarciti la ingrediente ! Un ou nu v-ajunge , puteti da rateuri la compozitie , so BUY EGGS , don't borrow them , BUY THEM !
Asa . Eram la oua ... those tiny things. Procesul de compozitie e complicat meaning , luati si vreo doi baieti sa va ajute daca nu aveti cv care sa amestece compozitia un pic mai repede decat viteza melcului beat . Spuneti-le ca scopul e sa scape de cocoloase nu sa se picteze cu coca .
Bun. Faza a doua . Trecuta de 2 noaptea sau chiar mai mult e urmatoarea : procesul de coacere ! Micutul . Dragutul. Daaaa, puuutiin uleeei intr-o tigaiee ! Putin , adica nu atat de mult ca atunci cand prajiti oua , dar nici atat de putin incat sa ardeti clatita pana nu se mai vede . Got it ? Great !
Sfat foarte pretios : Clatitele nu se intorc daca nu aveti experienta ! NU ! Nici de fun ! Nici pentru ca va credeti norocos ! Nici pentru ca stati in camera de camin si wtf merge si cu tavanul tapitat ! neah. Stati locului si intoarceti clatita cum puteti , incercati sa pastrati si degetele ! Veeryyyy preciousss !
Daca sunteti incepatori n-o sa faceti mai mult de 4-5 clatite dintre care doua arse , una cruda ,si jumate cum trebuie dar scapata pe jos ! Asadar next time cand va ploua in gura de clatite ... si simtiti cum o voce va indeamna in bucatarie SAY NO. and sleeeepp , take a pill , hide , but don't go !!!!
Anyway , asa ar fi trebuit sa arate o clatite delicioasa , nu caaaa altele pe care le stiu eu foarte bineee ! Mhhmm yammy , si astea de cumparat va zic , delicioase !

Si ca sa va torturez uitati aici :




sau ceva mai exotic :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu