Powered By Blogger

vineri, 9 aprilie 2010

Big day ! Happy B. day my lav !

Azi e o speciala. Nu pentru omenire ,nu. Pentru mine. Asa ca desi soarele ma face sa uit de blog pe perioade nedeterminate azi chiar trebuie sa scriu. Si trebuie sa scriu frumos. Nimic logic pana aici,stiu.
Sa dezvolt un pic. Desi sigur toata lumea s-a prins din titlu. Damn si doar am zis sa pun un titlu mai ambiguu . Erhh. Soooooooo , La multi ani dragul meu mister M. ! Na, ca am zis-o. Mai simplu. Mai direct. Este ziua ta si sper azi sa te gandesti doar la tine , sa bem bere pe banii tai si sa radem de cat ai imbatranit . Niah-niah-niah. Ca tot ziceai de mine.
Pauza de la subiectul anterior: DE CE FAC ASTIA RECLAMA LA SLIM'n'LIFT? Adica ciorapul ala cu care se imbraca anumite femei ca sa para mai slabe? DE CEEE???Vine vara doamnelor , o sa blestemati nenorocitul ala de costum ! va asigur. Cald, arsita, trei randuri de haine pe voi. Mai ca as zice sa va apucati sa slabiti decat sa dati bani pe prostia aia. Si auzi la ei, corpul respira? Nu va suparati, PE UNDE?
ASA ! Ca eram foarte revoltata .
Continuam. Chestia asta cu imbatranitul e foarte misto. De ce? Pai sa va explic. Acum ca depasim 20 ne simtim mai maturi. Unii. Altii...mai copilaresc. Mai urat e cand treci de 30 . Desi daca ii intrebi pe respectivii trecuti de 30 vor zice .. erhh mai nashpa e cand treci de 40 .. and so ooon. Eo zic ca ne amagim degeaba. Ca e naspa si cand treci de 10 , pentru ca da inevitabil imbatranesti.
Depasim momentul . Ne indreptam atentia spre persoana vedeta azi , pe care trebuie sa o trezesc din somn acum . Asa , cadou de ziua lui !
Siii nu uitatiii , vineee weeekend-ul yeaaah , si se termina vacanta yeaaah , si trebuieee sa ma trezesc de dimineata iaar yyyyyyyyyyyyyyachh !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu