Powered By Blogger

joi, 18 martie 2010

The dark side

M-am saturat sa astept primavara . Si m-am saturat sa ma imbrac gros. Si sa ma plimb pe ninsoare . La fel cum m-am saturat puternic de cartofi prajiti pe care ii refuz pentru timp nelimitat. Ce-o fi o fi. Acum daca e sa stam in iarna pana in mai doar n-o sa murim. Life sucks . De multe ori. La fel si vremea.DAR PE BUNE ACUM E TRECUT DE JUMATATEA LUI MARTIE !Helloooooooooooooo !!!
Ne calmam . Si continuam. Ma plimbam zilele trecute pe holurile facultatii in timp ce afara ninsoare puternica. Dar stai nu ma plimbam , defapt chiar ma duceam la scoala ! Ok? Ok.
Siii peee holul acela laarg si friguros (btw mic ) o haita ... de indivizi (baieti majoritatea , sa fi fost si fete insa fara ochelari slabe sanse sa observ. baietii ii observ mai usor ! ha. ) Sper sa trec repedeee pe langa ei , mica si neobservata caaand aud :
- Alo don'soara ! Ce cauti tu la ora asta paci?
-Eu? ( ma uit in spate, poate nu vorbeste totusi cu prietenul lui imaginar ma gandesc ) . Ah , eu . La scoala . Cred. Asta e o scoala, nu? Ma rog facultate , detalii.
Ramane putin perplex de abordarea mea rapida directa si sasaita si extrem de sociabila si zambitoare. ( Nu mai luam pastile atunci.)
- Aha . Vezi sa nu te pierzi . Si vezi ca nu e lumina pe coridor sus.
Likeee doooh' , deasta ma opresti tu pe mine din drum? Sa-mi zici sa nu ma pierd si ca s-a ars becul sus?! Alooo , nu asa se agata o gagica misto ! ( heh erhhh kiddin:)) )Ma rog asta in caz ca vroiai sa ma abordezi.
- Daaaa, cee bine ca mi-ai zis . Trebuie sa merg totusi sus.
- SUS? Nu ! N-auzi ca e intuneric ?
Lunga discutie cu mineeee !
Eu: asta te ia la misto.
Paula: da. sau ma previne ca sus e intuneric.
Eu: de ce te-ar sacai atat cu intunericul ala?
Paula: pentru ca se gandeste sa nu patesc ceva.
Eu: te ia la misto .
Paula: bine , du-te tu in intuneric.
Eu: Suckeer , eu si tu aceiasi persoana dooh'. Together , always , remember ?
Paula: deah .

Ridicat privirea spre individ .
- Deeci cred ca o sa urc totusi , poate dau de cativa colegi si gata scap de intuneric.
- Daca vrei te duc eu .
Panicaaaa ! Like ? Da? Glumesti? haha , ia uita-te la asta . Intersant ce sa zic , misto tactica ! Dar uite ce e baietel n-am chef de mistouri azi. Na ! De obicei am . Azi n-am . Ghinionul tau.
Soooo
- Errrhh nuuu . Prefer sa merg singura si-n plus cat de rau poate sa fie ? Deci thank you but no !
S-a blocat putin , dar eu am schimbat directia si spre intuneric am pornit ! Intuneric care nu era evident. Caci era lumina. Ditamai becul chiar . Si multa lume. Colegi , deci.
Data viitoare jur ca te las sa vorbesti cu prietenul tau imaginar despre intuneric . Apoi facem glumite si iti povestesc eu cum s-a sinucis in amfiteatru pe intuneric. Muahahahahaha.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu