Powered By Blogger

joi, 4 martie 2010

Calatorim si noi un pic prin timp?

In ultimul timp am somat , grav dar adevarat. Unii ar zice ca din lene , true si acest lucru. Eu as zice ca nu-mi vad capul de programul pe care il am. Adica megaincarcat. Si in putinul timp pe care il mai obtin prefer sa dorm. Sau sa mananc. Somnul de dimineata imi lipseste cel mai mult. Din pacate el nu mai exista. Si asta e trist. Caci acum exista somnul de inainte de ora 11 care ne place dar nu la fel ca ala pana la 13.00 din vacanta. ( Mica nostalgie )
De zbantuit ne zbantuim puternic , de ziua martisorului sau ce-a fost aceea mai ales , si acum urmeaza 8 Martie muahahaha. Cand e ziua femeii , si chiar daca nu-mi place in totalitate aceasta postura ziua asta chiar nu vreau sa o ratez , pentru ca ne zbantuim din nou. Si de aceasta data tot cu motiv. Paaaai sunteeem feeemeeeiii , ma rog unele mai mult sau mai putin, daaar e ziua noastra si barbatii nu au ce cauta ! Sau au. Daca au cadouri misto. Eu cu ziua mea , tu cu ziua ta , dar stai ca tuuu n-aiii ziii !!! Awww !!! ( sa se stie ca nu sunt de acord cu ziua oficiala a barbatului , barbatul are o zi deja , aia cand se uita la footbal ! )
Ca sa vedeti ca desi n-am timp pentru lucrurile esentiale ale vietii , am timp de zile speciale si iesit in club ! Chiar daca mi se scurg balele involuntar a doua zi la scoala de somn .
Ca sa mai schimbam subiectul , am mai vazut un fiiilmmm ,The time traveler's wife . Sa ne fie clar ca mie nu-mi plac filmele care se termina prost. Adica cu raniti ,morti, etc etc. Refuz asa ceva. Categoric. Pentru ca daca filmul se termina prost si psihicul Paulei sfarseste un pic prost. Adica ce incerc sa zic este ca urlu puternic , plang la drame de nu ma vad , nu ca as vrea dar pur si simplu nu concept finaluri triste ! Sa le lasam pentru viata reala zic.
Anyway, cum va ziceam filmul asta e foarte tare , pentru ca nu stii de la inceput ca o sa iti storci nasul pana termini servetelele atunci cand e aproape de final. Asa ca am inceput cu mare indrazneala sa ma uit. Desi mi s-a parut suspect. Insa cand mai apare si Eric Bana gol chiar ca nu are cum sa fie cu bocete ! DAR EEE !!! EEEE !!! But, dansul de mai sus joaca atat de bine , si de true si de ce mai vreti voi incat sunt nevoita sa il pun pe primul loc in topul preferintelor mele masculine. Nu pentru ca arata bine gol. Nu. Areee carismaaa doamnelor ! Si o freza misto.
Si mai si calatoreste in timp . E adevarat ca pana la sfarsit moare , si se lasa cu sange , si cu oftat puternic ca nu mai apare in ultimile 10 min de film deloc !!
Cat despre ideea filmului, e de-a dreptul frustrant cand vezi ca poti sa calatoresti in timp sa iti vezi apropiati care nu mai sunt din motive stupide iar tu sa nu poti face nimic sa schimbi asta. Dar desigur sunt si avantaje cum ar fi sa castigi la loto doar pentru ca tu vezi in viitor si altii nu. Muahahaha. Pentru o zi sa zicem ca mi-ar place .


It's a must watch !

2 comentarii:

  1. Ce s-a intamplat cu visele din copilaria noastra?Suntem tot ce ne-am dorit,arata viata noastra asa cum ne-am inchipuit-o?Peste fiecare dintre noi trec anii si incet dar sigur uitam toate visele copilariei,am pornit in viata creativi si plini de dorinta de a lua lumea in piept si de a ne seta niste teluri inalte apoi am fost rapusi sub ploaia de gloante a gandurilor obsesive si negative a celor din jurul nostru. oate ca nu au fost intetionate dar ele au sadit la inceput confuzie,apoi ne-au facut sa ne simtim nesiguri pe noi, apoi am simtit ca suntem abandonati de noroc si in cele din urma marea majoritate am sfarsit resemandu-ne in fata programului autodistructiv plantat adanc in subconstientul nostru de cei din jurul nostru: – nu esti in stare de nimic; – nu vei reusi; – nu esti capabil; – e mult prea greu; – renunta e prea complicat; – nu stii nimic; – esti un prost; – vorbesti numai prostii. Azi o vorba, maine alta si ele au patruns si au rodit la fel cum face orice gand,in ani ne-au transformat in oameni fricosi,incapabili sa-si asume riscuri, incapabili sa se bucure de viata.Poate ca nici nu ne mai dorim sa fim mari in adevaratul sens la cuvantului chiar daca copilaria a trecut de mult.Poate ca nici nu mai stim cine suntem cu adevarat, alergam dupa bani,dupa functii dupa recunoasterea celorlalti dar nici una din acestea nu aduc pacea si bucurie in suflet.Aceasta vine odata cu gandurile bune pe care trebuie sa reinvatam sa le generam si sa incepem sa credem in vise....

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos spus :D , te-ai uitat la film ?

    RăspundețiȘtergere