Powered By Blogger

duminică, 7 martie 2010

Oh pleaseee

Este 23.01 si ma apuc de scris un post. Pentru ca din motive cupidoniene nu pot sa dorm. Desi as vrea. Defapt daca stau bine sa ma gandesc as vrea foarte mult sa dorm. MULT DA ? Dar nu pot. Ca asa e la camin. Ca sa va explic chiar daca voi stiti deja, la camin te trezesti si te pui la somn dupa dorintele celorlalti chiriasi de stau cu tine. Meaning nu e o chestie independenta pentru ca daca celalalt nu doarme si vorbeste sau mai rau se giugiuleste evident ca nici tu nu poti sa dormi. Si zici dammit ce sa fac ce sa fac ? A da ia sa mai vorbesc singura pe blog, adica sa scriu.
Ceea ce fac . Ceea ce e bine. Pentru ca uite cum scriu si uit cat de mult imi doresc sa dorm. Aparent uit.
La camin mai sunt unele lucruri tari. Daca faci galagie dupa ora 23 te alegi cu referat. Galagie insemnand orice . Ras isteric,tipat, urlat,muzica. Da . Eu stau intr-un camin mai special . (mai special nu exista. stiu) Si totusi , cum (cuvantul ala sinonim cu naiba) sa nu poti sa te desfasori la camin? Pai camin = viata de student si viata de student=destrabal ,club,muzica,tipat,urlat,deranjat colegii care vor sa doarma, etc etc . Lista neagra poate continua. Si mie imi place lista neagra orice ar contine ea , ca doar deia am ales sa stau la camin. Cum sa fie un camin care nu accepta lista neagra ? Il RENEG .
Si totusi , ca tot va ziceam cum stau eu intr-un camin extrem de neobisnuit, la mine in camin e un comunism cu aer de democratie . Sa va explic mai pe laaaaaarg . Adica : dupa ora 11 nici un fel de urma masculina nu are voie sa mai stationeze in camin. In caz contrar, v-a halit balena. Asta daca balena haleste si nu inghite cu totul. Detalii , detalii.
In timpul zilei in camin trebuie sa fie liniste deplina pentru somnul de frumusete al micutelor babute ce locuiesc aici. Fete vroiam sa zic.
NU AVETI VOIE SA GATITI ! asta scrie in regulamentul caminului. Deci stay away. Sunt destule fast food-uri. Sunteti femei pana la urma . La ce o sa va foloseasca gatitul anyway? Neee. Scapam noi cumva fara gatit. Oricum daca faceti asta in camin tot vai de voi va fi. Deci experimentele sunt interzise ! De orice fel.
Si totusi clatitele ies bune. Atunci cand stii sa le faci.
Coontinuuuamm .
In camin exista ca in orice tara libera o ierarhie. Nu. Nu a fetelor siliconate , dotate , megaextra dive. Ierarhia consta in :
Sefa de camin. Subsefa de camin care ar vrea sa fie sefa da asteapta la coada. Subsefa adorand-o pana la divinizare pe cealalta , if you know what I mean. :))
Acestea fiind spuse si eu fara nici o sansa sa adorm pana in ora 23.30 , din motive de amor patimas al colegei de deasupra , inchei aici acest monolog.
Postul trebuia sa fie despre amor , dar a ajuns sa fie despre camin. Cele doua avand insa o stransa legatura de dragoste. Biah.

Ps : Love sucks. Sometimes. Like now. Like I need some sleep. NOWWW !!!

2 comentarii: